Prepaid creditcard

Financiële vrijheid

Stel je voor dat je een creditcard hebt die niet kijkt naar je financiële verleden – geen BKR-toets, geen inkomenseis, en geen ongemakkelijke vragen over je spaarvarken. Welkom bij de Visa Prepaid Creditcard, waar financiële vrijheid en een grappige ondertoon hand in hand gaan!

Direct aanvragen?

Visa prepaid creditcard

Géén BKR toetsing
Aankopen 180 dagen verzekerd
Gebruiken in het buitenland
Groene, blauwe of oranje creditcard
Geen bestedingslimiet
€21,67 per jaar

Prepaid
creditcard
Informatie
Kosten€22 per jaar
Geldigheid3 jaar
BKR toetsNee
InkomenseisNee
Auto hurenJa
Kaart opladeniDeal
prepaid creditcard

Magische kaart

Deze magische kaart heeft de kracht om je wereldwijd te laten betalen zonder je zorgen te maken over je banksaldo. Je voelt je als een financiële superheld terwijl je het saldo op je kaart stort en klaar bent om de wereld van aankopen te veroveren. Een knip met je vingers en je bent klaar voor actie!

Aankopen 180 dagen verzekerd

En dat is nog niet alles, want bijna alle aankopen die je doet met deze geweldige kaart zijn 180 dagen verzekerd. Het is alsof je een extra laagje bescherming hebt tegen die onverwachte momenten waarop je nieuwe aankoop plotseling van het toneel verdwijnt. Zeg maar dag tegen die slapeloze nachten!

Lage jaarlijkse kosten

En nu het beste gedeelte – de kosten zijn slechts 22 euro per jaar. Dat is minder dan wat je zou uitgeven aan een jaarvoorraad aan kauwgomballen! Je zou bijna denken dat het een grap is, maar nee, het is echt waar! En alsof dat nog niet genoeg is, blijft de prepaid creditcard maar liefst 3 jaar geldig. Dat is langer dan de houdbaarheidsdatum van een pot pindakaas!

Kies de kleur van je kaart

En om het nog leuker te maken, kun je kiezen uit 3 frisse kleuren voor je kaart. Omdat financiële vrijheid niet saai hoeft te zijn, toch? Dus of je nu van knalroze, hemelsblauw of limoengroen houdt, er is een kaart voor elke smaak!

Voor 18 jaar en ouder

Maar wacht, er is meer! Om deze superkaart te bemachtigen, hoef je alleen maar ouder te zijn dan 18 jaar en in Nederland te wonen. Geen ingewikkelde proeven of geheime inwijdingsrituelen – gewoon jij en je verlangen naar financiële avonturen!

Handige app

En laten we die handige app niet vergeten! Met een druk op de knop kun je je saldo controleren, je laatste aankopen bekijken en nog veel meer. Het is alsof je een persoonlijke assistent hebt die altijd paraat staat om je te helpen bij je financiële escapades.

Gratis alerts

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook gratis alerts op je mobiele telefoon ontvangen. Zo word je op de hoogte gehouden van elke financiële twist en draai. Het is als een financieel hoedenalarm dat je waarschuwt voor te veel uitgaven en je helpt bij het navigeren door de financiële jungle.

Je financiële reispartner

Dus waar wacht je nog op? Laat die Visa Prepaid Creditcard je financiële reispartner zijn terwijl je de wereld van aankopen verkent. Geen stress over je banksaldo, geen gezeur over je inkomen – gewoon jij, je kaart en een flinke dosis financiële humor! Pak je koffers en ga op pad, want deze kaart opent de deur naar een wereld van financiële vrijheid en lachende aankopen!